Vizitë në f.Hotël, punët ecin në rrugën e duhur (Foto)

– Kryetari i Komunës së Likovës inspekton punimet nga afër në f.Hotël,

– Kryetari m-r Erkan Arifi, dje së bashku me vendasit e f.Hotël dhe kabinetin e tij, i inspektuan punimet në f.Hotël, të cilat punime po bëhen për ujësjellësin për të gjithë qytetarët e Komunës së Likovës. Njëherit edhe pse dje ditë e diel, kryetari z.Arifi potencon se çdo ditë e tij do të jetë gjithmon në shërbimin e qytetarëve të kësaj komune, duke iu qëndruar afër dhe duke ia ndëgjuar hallet dhe problematikat e tyre.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

You can, however, manage pay for essay how you spend the time you possess