Arsim cilësor dhe bashkëqeverisje me shembull për të rinjtë tanë (Foto)

Arsim cilësor dhe bashkëqeverisje me shembull për të rinjtë tanë,

– Sot kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi ishte për vizitë tek SH.F.K. “Kultura” në f.Mateç. Atje nga afër u informua për kushtet, nevojat dhe se si shkon zhvillimi i procesit edukativo-arsimor. Buzëqeshja e nxënësve vëreheshte qartë ku edhe vërtetojmë se edhe ne nëpëmjet gëzimit të tyre e kuptojmë nevojën tonë për t’iu qëndruar afër dhe mbështetur fort, pasi që ata janë ardhmëria jonë.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
IMG-c12aba3ce566abd7b9cb3fe1523dfc8e-V

IMG-ea51be98939965a38a762627d0879dec-V

IMG-45c7238e9d61196e4472777fa9e8d8a2-V

Ich muss ohnehin differenzieren, aber die möglichkeiten kann ich besser ausschöpfen, wenn die lerngruppe https://hausarbeit-agentur.com/ghostwriting/ kleiner ist