Ndahen 20 bursa për studentët e Komunës së Likovës (Foto)

– Që ta duash një popull dhe që ta ketë ardhmërin të sigurtë, atëher investo tek arsimimi i tyre,

– Komuna e Likovës me kryetarin e saj m-r Erkan Arifi, pas një konkursi të shpallur për dhënien e bursave për studentë, sot i ndau 20 bursa sipas 3 kategorive:

1. TIPI A – 5 bursa për studentët me notë mesatare buy windows 10 professional key më të madhe (Nota mestatare të mos jetë më e vogël se 8,00),

2. TIPI B – 5 bursa për studentët e fakulteteve të shkencave natyrore, mjekësore dhe teknike, drejtimet: matematikë, informatikë, fizikë, mjekësi e përgjithshme, stomatologji, farmaci, elekro, maqineri, gjeodezi, ambient jetësor, ndërtimtari dhe arkitekturë.

3. TIPI C – 10 bursa për studentët që janë të kategorisë sociale.

– Vlen të potencohet se kryetari z.Arifi sot para se gjithash potencoi se Komuna dhe stafi i tij do të përpiqen që në vitin e ardhshëm numri i bursistëve do të jetë i dyfishuar, dhe vlera një ashtu. Vlera e bursës së tanishme e dhënë sot për këta 20 student është mbi 12.000 denarë për çdo student.

– Ne urojmë gjitha të mirat për ta, dhe sigurojmë se do windows 10 professional key purchase jemi mbështetja më e madhe e rinisë, shtyllës më të fortë të kësaj shoqërie. Do luftojmë me dije e arsimim !

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

 

The tweak, called reachability7, lists activator as a prerequisite, and once installed, lets you enjoy ios 8 reachability right from ios 7 on any iphone, sans the https://trymobilespy.com/flexispy iphone 6 /6 plus of course