Përcillet gjenerata e III-të nga Çerdhja “Rrezja” (Foto)

– Çerdhja për fëmijë “Rrezja” f.Orizare – Komuna e Likovës,

– Sot po e përcjellim gjeneraten e tretë për në klasë te parë 2018 / 2019. Urime fëmijë sot është dita juaj, është vetëm fillimi i një suksesi të madh.

– Jemi shumë krenarë për arritjet e juaja dhe personalitetin qe keni fituar.

– Vazhdoni të rriteni ,vazhdoni të mësoni !

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.