Koloni artistike në Likovë (Foto)

– Për herë të parë në Komunën e Likovës është organizuar koloni artistike, ku marrin pjesë artistë nga të gjitha trevat dhe do të pikturojn për tre ditë radhazi. I falënderojmë artistët e Komunës së Likovës dhe Kumanovës për iniciativën e marrë.