Fillojnë punimet në rrugën regjionale Kumanovë-Likovë (Foto)

– Njoftim,

– Njoftohen të gjithë pjesemarrsit në komunikacion se prej dt.17.07.2019 ( e mërkurë) do të vazhdojnë punimet për rehabilitimin e rrugës regjionale Kumanovë-Likovë, gjegjësisht pjesa e rrugës prej te urat në Llopat deri te pompa e benzinës Kitka Petroll. Me këtë rast kërkojmë nga vozitesit mirekuptim, rrespektim të shenjave të përkohshme në rrugë dhe vozitje me kujdes të madh me qëllim edhe gurbetçaret të kalojnë pushime të rehatshme.