Njoftime

Njoftim nga EVN-ja

– Të nderuar qytetar,

– Ju informojmë se nesër me dt.11.07.2019-të, ditë e enjte, në fillim nga ora 08:00 deri në ora 15:00, do të ndalet rryma në f.Mateç, Vishticë dhe Nikushtak, pasi që kompania EVN do të intervenoj në rrjetin e infrastrukturës së rrymës !

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Njoftim nga EVN-ja

– Të nderuar qytetar,

– Ju informojmë se nesër me dt.05.07.2019-të, ditë e premte, në fillim nga ora 11:00 deri në ora 13:00, do të ndalet rryma në f.Likovë, pasi që kompania EVN do të intervenoj në rrjetin e infrastrukturës së rrymës !

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Informim

– Të nderuar qytetarë,

– JU INFORMOJMË se nesër me dt.05.07.2019-të, ditë e premte, duke fillur nga ora 08:00 deri në orën 18:00, do të bllokohet tërësishtë rruga Likovë-Hotël-Mateç pasi do punohet në asfaltimin e rrugës !

– Urojmë në mirkuptimin tuaj,

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës !