Përurohen 5 rrugica në f.Hotël (Foto)

  • Sot në f.Hotël u përuruan 5 (pesë) rrugica të shtruara me pllaka të betonit edhe atë:
  • Rruga te familja Ameti, Lutfiu,
  • Rruga te familja Bakiu,
  • Rruga te familja Bilalli,
    -Rruga te familja Abazi,
    -Rruga te familja Mustafi.
  • Shëndet dhe të mira në familjet e juaja…