Takim zyrtar i z.Arifi me z.Resmi Ejupi (Foto)

  • Edhe një Çerdhe për fëmijë do të ndërtohet në Komunën e Likovës.
  • Në bazë të aplikimin nga Komuna e Likovës u aprovua projekti për ndërtimin e çerdhes për fëmijë nga ana e Ministrisë për punë dhe politik sociale ku sot Kryetari z.Erkan Arifi së bashku me ish-kryetarin e Komunës z.Bashkim Amidin u takuan me sekretarin shtetëror të ministrisë z.Resmi Ejupi ku u dakorduan për ecurin e aktiviteteve në sferën sociale.
  • Na priftë e mbara !