Shpalosen pllakatat e rrugëve në f.Mateç në emër të dy dëshmoreve të kombit (Foto)

  • Nderimi më i madh i kombit është lavdia ndaj dëshmorëve që dhanë jetën për atdheun e lirinë tonë.
  • Sot kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi së bashku deputetët e zonës dhe qytetarët e Komunës së Likovës, respektivisht të f.Mateç e bënë emërtimin dhe shpalosjen e dy pllakateve në dy rrugë të f.Mateç të cilat u investuan nga Komuna dhe u emëruan me emrat e dy dëshmorëve të Kombit, Iljasa dhe Mevludin Memedi.
  • Lavdi dëshmoreve dhe urime ju qofshin rrugët e bëra.